• 13.05.2024

Всесвітній день здоров`я: фахівці Центру провели у Світловодську роз’яснювальну роботу, в тому числі — профілактику тютюнокуріння

Кві 11, 2024

До Всесвітнього дня здоров`я фахівці Світловодського відділення Олександрійського районного відділу Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб провели санітарно-освітню роботу.

Серед тематичних заходів наступні:

  • Фахівцями Центру з метою пропозицій здорового способу життя населенню м. Світловодськ на сайті Світловодської міської ради підготовлена та надрукована інформація до Всесвітнього дня здоров’я.
  • На територію Світловодської територіальної громади смт Власівка проведено виїзд фахівців Світловодського відділення Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб, у ході якого проведені бесіди з працівниками цілого ряду торговельних мереж.

З населенням поговорили і про шкоду тютюну. Фахівці Центру наголосили: приблизно 25% курців помирають від раку, серцево-судинних захворювань чи інсульту. Тож пам’ятайте: навіть у малих дозах тютюну негативно впливає на ваше здоров’я!