• 13.05.2024

Здоровий спосіб життя та куріння – несумісні: працівники Центру провели антинікотинову пропаганду та бесіди до Всесвітнього дня здоров’я

Кві 12, 2024

Фахівці відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних захворювань Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб Ніна Синько та Ольга Агапова провели до Всесвітнього дня здоров’я бесіди з розповсюдженням інформаційних матеріалів в місцях масового скупчення людей.

Кропивничанам вкотре розповіли, що головним чинником, від якого залежить здоров’я людини – це правильний спосіб життя, а саме:
* водно-питний режим;
* раціональне харчування;
* здоровий сон;
* фізична активність;
* загартування;
* відсутність шкідливих звичок;
* відсутність стресів.
Фахівці Центру провели й антинікотинову пропаганду, наголосили, що здоровий спосіб життя та куріння – несумісні, що тютюнокуріння - це одна з найбільших загроз для здоров’я людини, оскільки може спричинити різні захворювання внутрішніх органів. Куріння викликає захворювання серцево-судинної системи, легенів, органів травлення тощо.
Пам’ятайте: здоров’я є однією з найголовніших умов досягнення всього задуманого. Здоров’я необхідне кожній людин для того, щоб знайти своє місце у житті, боронити країну від ворога, кохати та бути коханим, мріяти, творити, радіти та тішитись кожним днем!