• 04.05.2024

Засідання Поважної Ради Відзнаки спільно з Президією ГО «Українська Рада Миру»

Кві 22, 2024

Головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області, Голова Регіональної Ради Кіровоградської області Надія Оперчук узяла участь у засіданні Поважної Ради Відзнаки, що відбулося спільно з Президією ГО «Українська Рада Миру».

Відкрив захід Голова Поважної Ради Відзнаки Василь Князевич. Представники Регіональних рад та Закордонних рад Відзнаки взяли участь у заході в онлайн-режимі.
У проєкті порядку денного засідання вирішувалися організаційні питання, відбулося підписання Меморандуму та обговорення напрямків співпраці між проєктом Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» і «Українською Радою Миру». Меморандум про співпрацю підписали Голова Поважної Ради Василь Князевич разом із Головою Президії Української Ради Миру Михайлом Згуровським терміном на 5 років. Обговорили напрямки спільної роботи.
Однією з актуальних тем зустрічі був розгляд діяльності Поважної Ради стосовно обʼєднання українців, як незламної сильної нації всередині країни, так і подальша робота над посиленням зовнішньої підтримки України демократичним світом у війні.
Маємо боротися за нашу незалежну Батьківщину, вистояти та реалізувати всі далекосяжні плани України! Віримо в Перемогу!