• 15.05.2024

Усі вакцини доступні та безоплатні для населення для проведення щеплень – фахівці Центру

Кві 29, 2024

Фахівці відділення епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних хвороб Олександрійського районного відділу Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб продовжують санітарно-освітню роботу до Українського тижня імунізації:

1. Провели нараду з медичними працівниками амбулаторії №7 КП «ЦПМСД м. Олександрії» ОМР щодо охоплення профілактичними щепленнями дитячого населення громад, у т.ч. відсотків та своєчасності охоплення.
2. Відвідали АЗПСМ №7 КП «ЦПМСД м. Олександрії» ОМР — проводились бесіди з відвідувачами закладу та медичними працівниками з питань імунопрофілактики, важливості вакцинації на сучасному етапі, проведення інформаційно-освітньої роботи з особами, які відмовляються від щеплень. На момент відвідування заклад забезпечений усіма вакцинами для проведення рутинних щеплень. Усі вакцини доступні та безоплатні для населення для проведення щеплень.
3. Відзначили належне дотримання вимог «холодового ланцюга» щодо зберігання та використання вакцин.
Тиждень імунізації триває! Необхідно лише звернутись до свого сімейного лікаря, який призначить день та час проведення щеплення.