• 27.04.2024

Участь у черговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Чер 18, 2021

           Сьогодні 18 червня головний державний санітарний лікар Кіровоградської області Надія Оперчук доповідала на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про епідемічну ситуацію та проведені протиепідемічні заходи в області станом на 1000 18.06.2021р».

         В Кіровоградській області зареєстровано 20544 лабораторно-підтверджених випадків COVID-19, в тому числі захворіли 692 дитини та 1491 працівник закладу охорони здоров’я. За критеріями епідемічної небезпеки у Кіровоградській області: область віднесена до «зеленого» рівня епіднебезпеки.

       На даний час тільки особи, які мають документ, що підтверджує проходження повного курсу вакцинації від COVID-19 вакциною, яка схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я для екстреного використання, мають право перетину державного кордону України  та звільняються від самоізоляції.

       Головним державним санітарним лікарем Надією Оперчук, була надана інформація які вакцини належать до переліку препаратів дозволених ВООЗ для використання в надзвичайних ситуаціях.

 

1 141 Переглядів