• 27.04.2024

Кропивницький: «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів»

Бер 28, 2024

Головна державна санітарна лікарка Кіровоградської області Надія Оперчук взяла участь у воркшопі «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів».

Серед гостей заходу були представники місцевої влади: керівники області, міста та інші поважні гості; уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець та перша заступниця Міністра закордонних справ Еміне Джапарова підключалися до заходу онлайн.
Йшлося про підтримку жінок, створення умов та майданчиків для започаткування й розвитку підприємницької діяльності на рівні обласного плану дій. За словами заступниці начальника Кіровоградської ОВА Катерини Колтунової, влада розуміє та створює умови для лідерства жінок. І завдання нинішнього покоління – створювати умови для власного розвитку та реалізовувати себе та свій потенціал у бізнесі навіть в умовах війни.
Марія Чорна, голова Кіровоградської ОДА (2021-2022 рр.), засновниця ГО «Громадські ініціативи Марії Чорної», відзначила важливу роль жінок-керівниць різних закладів, підприємств та бізнес-структур в організації роботи під час воєнного стану.
Зі словами вдячності говорила про роль і місію організацій, в тому числі відзначила Кіровоградський центр контролю та профілактики хвороб, що очолює Надія Оперчук.
У межах воркшопу учасники ділилися власним досвідом, розповідали про свої успіхи та досягнення. На заході обговорювали основи бізнес-планування для отримання грантової підтримки для започаткування власної справи.
Учасникам воркшопу розповіли про чинне податкове законодавство та правовий захист в Україні під час воєнного стану.
Також присутні мали можливість більше дізнатися про можливості штучного інтелекту.