• 27.04.2024

КНП «Регіональний центра громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» оголошує конкурс для відбору консультанта з розробки навчальних матеріалів для проведення тренінгів для фахівців з комунікацій

Лис 21, 2019

     Інформація щодо установи:

     Головним завданнями  КНП «Регіональний центра громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» (далі – РЦГЗ) є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. РЦГЗ взаємодіє з іншими державними  та науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

     Назва позиції: Консультант для проведення тренінгу для фахівців з комунікацій регіонального центру громадського здоров’я

     Період виконання робіт: грудень 2019 р.

     Географія діяльності:  місто Кропивницький, Кіровоградська область.

     Технічне завдання:

  • Підготовка, розробка навчальних матеріалів та проведення Тренінгу по роботі зі ЗМІ (написання текстів) з практичними завданнями на відпрацювання навичок для фахівців КНП «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради».
  • Підготовка, розробка навчальних матеріалів та проведення Тренінгу з роботи з негативом, спростування «фейків» та з командної взаємодії з практичними завданнями на відпрацювання навичок для фахівців КНП «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради».

     Вимоги до професійної компетентності:

  • Повна вища освіта;
  • Досвід в комунікаціях, а саме проведення тренінгів в сфері комунікацій впродовж останніх 3-х років в Кіровоградській області
  • Досвід співпраці із громадським сектором та знання особливостей комунікацій з державними установами Кіровоградщини

 

     Резюме та інші документи (мотиваційний лист, копії документів про освіту, копія паспорта, інші документи) мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: kirovograd.phc@gmail.com. Контактна особа: Оперчук Надія Іванівна, тел. 0504872974.

 

     В темі листа зазначити: «Консультант для проведення тренінгу для фахівців з комунікацій регіонального центру громадського здоров’я»

     Термін подання документів – до 26 листопада 2019 року, реєстрація документів завершується о 18:00.

     За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. Керівництво установи буде контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

     Комунальне некомерційне підприємство «Регіональний центр громадського здоров’я Кіровоградської обласної ради» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про конкурс, скасувати конкурс.

 

 

1 638 Переглядів