• 29.04.2024

21 червня в Онуфріївській громаді відбулися командно–штабні навчання!

Чер 22, 2023

З метою оперативного проведення заходів з евакуації у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із катастрофічним затопленням при руйнуванні греблі Кременчуцької ГЕС.

Навчання  проводились на території Онуфріївської селищної ради, територія якої потрапляє в зону можливого катастрофічного затоплення та вимагає негайного проведення організаційних заходів з евакуації населення в безпечне місце.

В навчаннях взялии участь спеціалісти громади на яких покладено повноваження з організації цивільного захисту населення. В заході були залучені й представники  Онуфріївського відділення Олександрійського районного відділу Державної установи «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» в особі завідувачки Людмила Стеценко.

Захід відвідали голова Олександрійської районної військової адміністрації Ольга Коріненко, начальник управління з питань цивільного захисту, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Кіровоградської ОВА Володимир Слінченко, заступник начальника Головного управління ДСНС України в області Максим Крутінь, а також спеціалісти інших громад району.

Учасники та спостерігачі навчань відзначили високий рівень та оперативність підготовки до вищезазначеного заходу.