• 29.04.2024

Конкурс “Чисті руки”

Кві 3, 2024

Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб спільно з Центром громадського здоров’я надає інформацію:

Програма покращення гігієни рук стала серйозним викликом для багатьох керівників відділів інфекційного контролю та координаторів з гігієни рук протягом останніх років. Ми розшукуємо тих, хто сміливо прийняв виклик і отримав результат!
 
Центр громадського здоров'я спільно з Бюро ВООЗ в Україні оголошує конкурс серед закладів охорони здоров'я, які досягли успіхів у впровадженні гігієни рук.
 
Умови конкурсу:
  1. Долучитися до флешмобу «Чисті руки» — опублікувати на сторінці закладу у Фейсбук відео з керівником закладу, який на своєму прикладі показує, що таке правильна гігієнічна обробка рук. Використати в публікації до відео хештег: #Чисті_Руки
  2. Надіслати на електронну адресу a.husakov@phc.org.ua розповідь про успіхи у впровадженні програми покращення гігієни рук до 25 квітня.
Вимоги до оформлення
Зміст обов’язково має містити опис реалізованих впроваджень та опис змін, яких вдалося досягти в динамці (підтверджений розрахунками, графіками, фото тощо). Текст НЕ більше 3 сторінок, формат А4, поля: зверху — 2 см, знизу — 2 см, ліворуч — 2 см, праворуч — 2 см; шрифт: Times New Roman; кегль: 12; інтервал — множник 1,15; повна назва закладу жирним шрифтом).
 
Переможців обиратиме конкурсний комітет. Заклади, які презентували найбільш значущі зміни, отримають:
пам’ятні відзнаки від Бюро ВООЗ в Україні!
  • Церемонія вручення відбудеться в м. Київ (проїзд за рахунок приймаючої сторони);
висвітлення історії закладу на міжнародних онлайн-платформах у секторі громадського здоров’я;
запрошення до подальшої співпраці з ЦГЗ (участь у конференціях тощо).
Долучайтеся до конкурсу та отримуйте відзнаки!