• 27.04.2024

Вакцинація – важливо!

Лип 27, 2020

     Фахівці ДУ «Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України» прийняли участь  у онлайн – зустрічі стосовно підтримки Національної програми імунізації та епіднагляду за вакцинокерованими інфекціями за участі представників ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» у співпраці з ВООЗ.

    Представлено зведену інформацію щодо  аналізу захворюваності на вакцинокеровані інфекції  та рівнів охоплення профілактичними щепленнями в країні, ситуацію по захворюваності та стан імунізації в розрізі регіонів.

    Після вебінару в. о. директора Надія Оперчук ДУ «Кіровоградський обласний лабораторний центр МОЗ України» обговорила з фахівцями  питання щодо стану вакцинації за 2019 рік та 6 місяців поточного року в Кіровоградській області.

        Також Оперчук Надія наголосила, що до Постанови головного державного санітарного лікаря України від 22.04.2020 №13 « Про організацію заходів з імунізації в умовах пандемії коронавірусної хвороби (COVID-19)» проведення планових профілактичних щеплень дитячого та дорослого населення проводиться в закладах охорони здоров’я.

 

 

 

 

 

 

 

780 Переглядів