• 28.04.2024

Що дітки мають знати про віруси та бактерії? — фахівці Центру розповіли малечі про необхідність щеплень та подарували книжечки

Бер 7, 2024

Фахівці Кіровоградського обласного центру контролю та профілактики хвороб провели інформаційно-просвітницьку роботу серед дитячого населення району Новоукраїнського району.
З вихованцями старших груп закладів дошкільної освіти провели тематичне заняття на тему: «Віруси та бактерії». Малечі вручили книжечки «Лілі, яка потоваришувала з вірусами та здійснила їхню найбільшу мрію», дорослим — «Кір: швидкий і небезпечний».

У закладах дошкільної освіти Маловисківської територіальної громади здійснили санітарно-освітню роботу щодо профілактики інфекційних захворювань та необхідності вакцинації згідно з Національним календарем щеплень.
З медичними працівниками закладів дошкільної освіти «Ромашка» та «Веселка», провели бесіди щодо імунізації проти інфекційних хвороб та вручили плакати «Захищаймо своїх. Вакцинуймо дітей!», «Вакцинація дітей від поліомієліту», «КІР: швидкий і небезпечний».
Матеріал підготовлено у рамках проєкту Українського Католицького Університету (УКУ) за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та уряду Бельгії. Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію УКУ, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) або уряду Бельгії.